Daha önceden hemen yan dairemdeki arkadaşımdan internet çekiyordum kablolu olarak hızımız gayet normal di 16 mpbs paketimiz vardı 14mpbs geliyordu hız.
Fakat bu sene kendi üzerime aldım interneti yine superonline ama ne saçmalıkki 16 mpbs paketim var en fazla 10 mpbs görüyorum bazen cok daha aşağısı olabiliyor.
Aradım superonline müşteri hizmetlerinin bana hattınız kötüdür dediler tüm kabloları değiştirdim sonra gelip baktı turk telekom piyasadaki en kaliteli kablo bu dedi degerlerde normal çıktı ölçümde ama net hızım hala düşük şimdide komsunuzla aynı hattı kullanmıyorsunuz dediler bana aynı kablo ile aynı telefon kutusuna gidiyor kablolar yanyana hatta acıp baktım. Bu sorunum 1 senedir düzeltilmedi hep salladılar ilgilenmemek için hep aynı bahaneleri söylüyorlar.
Gta 5 i yükledim oyuna girdim ilk görev banka soyma görevini yaparken fps gayet yüksek hiçbir kasma olmadan oynadım fakat görevden sonra bölüm değişince kasmaya basladı.Oyunda mı problem var sizce yoksa bölüm değişince dahamı ağırlaştı oyun (map vs yüklemeleri)
Bu işlemciye overclock uygulayan varmı ? Şuanda biosdan hazır profillerden %7 overclock seçili fakat insanlar 3.6 3.8 gibi hızlara çıkarttıklarından bahsediyor yapan var mı ? yapsam performans da gözle görülür fark olurmu ?
Saçma bir sorun örneğin herhangi bir uygulamayı veya dosyayı açıcam tıkladığım an disk kullanımı %100 ü buluyor ve uygulama veya dosya acıkken ara sıra %100 e çıkıp pc kısa süreliğine donuyor.(2-3sn)
2 tane Hdd takılı format attım diğer Hdd ye kurdum windowsu fakat sorun hala devam ediyor.
A4tech G800 klavye kullanıyorum fakat bu klavyede için macro yazılımı yok. G800v modellerinde macro yapılabiliyor fakat programını bunun için kullanamıyorum.
Üretici firma tarafından geliştirilmeyen her klavyeye uyan bir macro programı biliyormusunuz istediğim tam olarak şu :
ÖRN:/ a tuşuna bastığımda 1 saniye aralıklarla w e r ye otomatik basıcak.
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: dün Son Mesaj Zamanı: 5 gün Mesaj Sayısı: 14 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 1.463 (Bu ay: 61) Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Donanım / Hardware